Kuracie prsia s broskyňami

Autor receptu: elixir

Veľmi jednoduché a super rýchle jedlo, mäsko na vínku s ovocím.

2
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Očistíme, na rezančeky nakrájame mäsko, osolíme a okoreníme. Na panvici poprášime zľahka múkou a opečieme 5 minút na masielku. Medzitým nakrájame aj pór.
  2. Pridáme kolieska póru a podlejeme vínom, dobre premiešame. Necháme víno odpariť. Potom podlejeme kuracím vývarom, pridáme curry, cukor a 5 minút podusíme.
  3. Po 5 minútach dáme aj nakrájanú broskyňu dusiť k mäsku, tentoraz na 2 minúty. Hlavne je dôležité nedať ju hneď na začiatku, keď podlievame vínom, lebo by stratila svoju chuť a nasiakla tú vínovú. Podávame s prílohou.