Kuracie prsia s broskyňami
Autor receptu: elixir
Veľmi jednoduché a super rýchle jedlo, mäsko na vínku s ovocím.
2 porcie |
5 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Očistíme, na rezančeky nakrájame mäsko, osolíme a okoreníme. Na panvici poprášime zľahka múkou a opečieme 5 minút na masielku. Medzitým nakrájame aj pór.
- Pridáme kolieska póru a podlejeme vínom, dobre premiešame. Necháme víno odpariť. Potom podlejeme kuracím vývarom, pridáme curry, cukor a 5 minút podusíme.
- Po 5 minútach dáme aj nakrájanú broskyňu dusiť k mäsku, tentoraz na 2 minúty. Hlavne je dôležité nedať ju hneď na začiatku, keď podlievame vínom, lebo by stratila svoju chuť a nasiakla tú vínovú. Podávame s prílohou.