Kuracie prsia s ananásovou salsou
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
15 minút príprava |
15-20 minút tepelná úprava |
Postup- Kuracie prsia dôkladne umyjeme a osušíme, do misky
dáme prsia, olivový olej, kajenskú papriku a soľ. Všetko
dôkladne premiešame a necháme v chladničke odstáť
najmenej hodinu a najlepšie cez noc.
- Ananásová salsa: Ananás očistíme a nakrájame na
malé kocky, mätu umyjeme a nakrájame na tenučké
rezančeky, dáme do misy a pridáme šťavu z limetky
a med. Všetko dôkladne premiešame a dáme do chladničky
na hodinu, aby sa chute spojili.
- Rozpálime gril a prsia grilujeme na miernom ohni
15 – 20 minút, kým nie sú hotové. Podľa potreby obraciame.
Podávame s vychladenou salsou a pečivom.
|