Kuracie prsia na studeno (fotorecept)
	        Autor receptu: babav
	         
	        
	        Chutny studeny  salat z upecenej ,alebo grilovanej kuraciny;  z bieleho  masa. Je suchsie  a  v dressingu z majonezy a kari korenia dostane vybornu aromaticku chut. Recept pochadza od mojej oblubenej TV gurmanky, ktora vari pod menom Barefood Contessa. 
| 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	40 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Potrebujeme:
 - Kuracie prsia  ulozime na alobalom vylozeny plech ,potrieme olivovym olejom , posypeme solou a cerstvo pomletym ciernym korenim.Pecieme  35-40 minut,
v rure predhriatej na 180 stupnov C. Vychladnute maso vykostime ,odstranime kozu 
a  nakrajame na vacsie kusky.
Ja som v tomto recepte  pouzila maso z grilovanych kurciat.
 - Pripravime si ostatne suroviny na salat.Nakrajame zalerove stonky na drobno,mladu cibulku bielu aj zelenu cast , hrozienka (ak su prilis suche treba ich zabarit troskou  horucej vody ,aby zmakli) a oriesky.
 - Majonezu,vino,chutney,curry korenie a sol  dame  do mixera  (alebo food proccesora) .
 - Vymixujeme na hladky dressing.
 - Primiesame k nakrajanemu masu,pridame zeler cibulku a hrozienka;dobre vsetko spolu premiesame .Odlozime do chladnicky na 2-3 hodiny ,aby sa chute spojili.
Pred servovanim este primiesame cashew oriesky.Pita chlieb ,alebo cestve  hrubozrnne pecivo sa hodia ako priloha .