Kuracie prsia na letnej kapuste (fotorecept)
Autor receptu: svetlana9
Dnes som mala takýto obedík - myslím, že to vyzerá krásne a je to MÓÓÓC dobré!
5 - 6 porcií |
15 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäsko pokrájame na rezance. Do rajnice dáme na dno olej, pór pokrájaný na kolieska do toho. Tiež hneď vložíme mäsko. Nezabudnime posoliť - trochu podusiť.
- Letnú kapustu krájame na drobné rezance a hneď s ňou zakrývame mäsko.
- Pridáme medzi prsty rascu drvenú. Podlejeme trochou vody, prikryjeme a dusíme asi pol hodinu. Hotovo.
- Príloha - varené podlávené zemiaky.
- Obloha - ja som urobila k tomu šalát z čínskej kapusty.
- Na tanieri to vyzeralo asi takto :