Kuracie prsia na letnej kapuste (fotorecept)

Autor receptu: svetlana9

Dnes som mala takýto obedík - myslím, že to vyzerá krásne a je to MÓÓÓC dobré!

5 - 6
porcií
15 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäsko pokrájame na rezance. Do rajnice dáme na dno olej, pór pokrájaný na kolieska do toho. Tiež hneď vložíme mäsko. Nezabudnime posoliť - trochu podusiť.
  2. Letnú kapustu krájame na drobné rezance a hneď s ňou zakrývame mäsko.
  3. Pridáme medzi prsty rascu drvenú. Podlejeme trochou vody, prikryjeme a dusíme asi pol hodinu. Hotovo.
  4. Príloha - varené podlávené zemiaky.
  5. Obloha - ja som urobila k tomu šalát z čínskej kapusty.
  6. Na tanieri to vyzeralo asi takto :