Kuracie prsia na chilli a mede
Autor receptu: afataga
Podobný recept mi kedysi poslal kamarát, pochádza z nejakej českej stránky, ale už neviem akej. Ja som si ho upravila, miesto cukru dávam med a nedávam na konci tavený syr, ale kto chce, môže ho tam dať
4 porcie |
10 minút príprava |
10 minút tepelná úprava |
Postup
- Z dvoch lyžíc oleja, sójovej omáčky a chilli si urobíme marinádu, do nej dáme kuracie prsia nakrájané na rezančeky a necháme marinovať, najlepšie cez noc
- Na panvicu dáme zvyšný olej a med, necháme rozpáliť
- Pridáme masko aj s marinádou a prudko opekáme pár minút, kým sa masko zatiahne
- Pridáme pokrájaný ananás, osolíme podľa chuti, popr. ešte pridáme chilli, kto má aké rád
- Na záver rozmiešame solamyl vo vode, alebo v šťave z kompótu, vlejeme do panvice a naháňame na panvici asi 1 min. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.