Kuracie prsia na chilli a mede

Autor receptu: afataga

Podobný recept mi kedysi poslal kamarát, pochádza z nejakej českej stránky, ale už neviem akej. Ja som si ho upravila, miesto cukru dávam med a nedávam na konci tavený syr, ale kto chce, môže ho tam dať

4
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Z dvoch lyžíc oleja, sójovej omáčky a chilli si urobíme marinádu, do nej dáme kuracie prsia nakrájané na rezančeky a necháme marinovať, najlepšie cez noc
  2. Na panvicu dáme zvyšný olej a med, necháme rozpáliť
  3. Pridáme masko aj s marinádou a prudko opekáme pár minút, kým sa masko zatiahne
  4. Pridáme pokrájaný ananás, osolíme podľa chuti, popr. ešte pridáme chilli, kto má aké rád
  5. Na záver rozmiešame solamyl vo vode, alebo v šťave z kompótu, vlejeme do panvice a naháňame na panvici asi 1 min. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.