Kuracie prsia
Kuracie prsia na ázijský spôsob
Autor receptu: cici21
Kuracie prsia v pikantnej omáčke
6 porcií |
30 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup
- Kuracie prsia nakrájame na rezančeky. V mise zmiešame Solamyl, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, granulovaný cesnak, 1 lyžicu vody a žĺtky. Do vzniknutej kašičky primiešame mäso. Necháme odstáť.
- Potom kuracie rezančeky opražíme na oleji - cca 10 minút (mäso musí zmäknúť).
- Mäso vyberieme u panvice a na zvyšnom oleji orestujeme pokrájanú zeleninu - cibuľu, pór, kapiu.
- Pridáme huby, granulovaný cesnak, arašidy a asi 1 dcl vody. Povaríme.
- Nakoniec pridáme orestované kuracie mäso, sójovú omáčku, worchester a nakrájanú čínsku kapustu, prehrejeme, aby kapusta zostala ešte chrumkavá.