Kuracie prsia

Kuracie prsia na ázijský spôsob

Autor receptu: cici21

Kuracie prsia v pikantnej omáčke

6
porcií
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia nakrájame na rezančeky. V mise zmiešame Solamyl, mleté čierne korenie, mletú červenú papriku, granulovaný cesnak, 1 lyžicu vody a žĺtky. Do vzniknutej kašičky primiešame mäso. Necháme odstáť.
  2. Potom kuracie rezančeky opražíme na oleji - cca 10 minút (mäso musí zmäknúť).
  3. Mäso vyberieme u panvice a na zvyšnom oleji orestujeme pokrájanú zeleninu - cibuľu, pór, kapiu.
  4. Pridáme huby, granulovaný cesnak, arašidy a asi 1 dcl vody. Povaríme.
  5. Nakoniec pridáme orestované kuracie mäso, sójovú omáčku, worchester a nakrájanú čínsku kapustu, prehrejeme, aby kapusta zostala ešte chrumkavá.