Kuracia pečeň
Kuracie pečienky na smotane (fotorecept)
Autor receptu: gordonko
20 minút príprava |
45 minút tepelná úprava |
Postup- Potrebné suroviny...
- Kuracie pečienky si očistíme od tých bielych cievok.
- Na rozpálený olej nasypeme cibuľu pokrájanú na drobné kocky, osmahneme do skovita, potom pridáme očistené kuracie pečienky a restujeme kým pečienka nepustí šťavu.
- Keď máme šťavu, pridáme namrvený slepačí bujón a zalejeme to horúcou vodou ... Varíme do zmäknutia pečienok.
- Pridáme kopcovitú lyžicu horčice.
- Z mlieka alebo smotanky si spolu z hladkou múkou urobíme zátrepku a za stáleho miešania pridáme k pečienkam .... Až teraz osolíme .... Podávame z ryžou.
- DOBRÚ CHUŤ
|