Kuracia pečeň

Kuracie pečienky na smotane (fotorecept)

Autor receptu: gordonko

20 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Potrebné suroviny...
  2. Kuracie pečienky si očistíme od tých bielych cievok.
  3. Na rozpálený olej nasypeme cibuľu pokrájanú na drobné kocky, osmahneme do skovita, potom pridáme očistené kuracie pečienky a restujeme kým pečienka nepustí šťavu.
  4. Keď máme šťavu, pridáme namrvený slepačí bujón a zalejeme to horúcou vodou ... Varíme do zmäknutia pečienok.
  5. Pridáme kopcovitú lyžicu horčice.
  6. Z mlieka alebo smotanky si spolu z hladkou múkou urobíme zátrepku a za stáleho miešania pridáme k pečienkam .... Až teraz osolíme .... Podávame z ryžou.
  7. DOBRÚ CHUŤ