Kuracie prsia
Kuracie na smotane a šampiňónoch
Autor receptu: frommykitchendotcom
Postup
- Mäso nakrájame na rezne, ochutíme soľou a korením, potrieme horčicou z oboch strán a necháme odstáť asi 30 minút.
Potom obalíme v múke a z oboch strán opečieme na rozohriatom oleji. Opečené prsia ukladáme do nádoby na pečenie a odložíme na stranu.
- Cibuľu nasekáme nadrobno a dusíme na miernom ohni spolu s pretlačeným cesnakom. Po chvíli pridáme šampiňóny, soľ, čierne korenie a ešte chvíľu podusíme. Zalejeme smotanou a necháme prevrieť.
- Hotovou smotanovou omáčkou zalejeme pripravené mäso a pečieme odkryté v zohriatej rúre 20 minút na 180 °C.
- Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom