Kuracie mäso s rajčinami a olivami
Autor receptu: sorinka33
Prednedávnom som improvizovala - štýlom čo chladnička dala - a vznikla z toho celkom
dobrá mňamka :) Keďže som našla veľa kuracieho mäsa a ja som mäsožravec ako vyšitý,
tak som mala naň hneď chuť. Plus mala som veci, ktoré bolo treba spotrebovať :)
2 porcie |
15 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso umyjeme, nakrájame na drobné kúsky, osolíme.
- Rajčinky si nakrájame na drobno, olivy tiež (počet záleží od chuti). Dáme to spolu na panvicu, okoreníme. Prilejeme trochu rajčinového pretlaku.
- Robíme dokým nie je mäso hotové a rajčiny nezmäkli. Môžeme pridať aj na drobno nakrájanú cibuľu (ja som si na ňu spomenula až v polke).
- Ryžu uvaríme ako obvykle, ja som do nej dala aj bazalku, lepšie sa hodila k jedlu :) Spolu servírujeme. Dobrú chuť :)