Kuracie mäso s rajčinami a olivami

Autor receptu: sorinka33

Prednedávnom som improvizovala - štýlom čo chladnička dala - a vznikla z toho celkom dobrá mňamka :) Keďže som našla veľa kuracieho mäsa a ja som mäsožravec ako vyšitý, tak som mala naň hneď chuť. Plus mala som veci, ktoré bolo treba spotrebovať :)

2
porcie
15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäso umyjeme, nakrájame na drobné kúsky, osolíme.
  2. Rajčinky si nakrájame na drobno, olivy tiež (počet záleží od chuti). Dáme to spolu na panvicu, okoreníme. Prilejeme trochu rajčinového pretlaku.
  3. Robíme dokým nie je mäso hotové a rajčiny nezmäkli. Môžeme pridať aj na drobno nakrájanú cibuľu (ja som si na ňu spomenula až v polke).
  4. Ryžu uvaríme ako obvykle, ja som do nej dala aj bazalku, lepšie sa hodila k jedlu :) Spolu servírujeme. Dobrú chuť :)