Kuracie kúsky po čínsky
Autor receptu: tinta986
Za chyby sa vopred ospravedlňujem, tento recept som prekladala z maďarčiny.
4 porcie |
30 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Prsia nakrájame na menšie kocky. Do vačšej misy pridáme prísady na cesto (múku, škrob, soľ, vajce, olej, kypriaci prášok a toľko vody aby nám vzniklo pomerne husté cesto). (ja som to robila z 1 kg. prs).
- Mäso dáme do cesta a dobre ho zamiešame.
- Spravíme si omáčku: všetky prísady spolu zmiešame.
- Mäso vyprážame vo veľkom množste a v dobre rozohriatom oleji. Vyprážame dozlatista.
- Kuracie kúsky vyberieme ,ihneď ich dáme do omáčky , poriadne zamiešame.
- Vyberieme, poukladáme do misky. Vhodnou prílohou je ryža alebo čínske rezance.