Kuracie karí na pakistansky spôsob

Autor receptu: redakcia

4
porcie
20 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Kurča očistíme, stiahneme z kože a nasekáme na menšie porcie. Dáme marinovať do pripravenej marinády z kečupu, sójovej omáčky, soli, koreniacej zmesi, čili a oleja.
  2. Do woku alebo kastróla dáme olej, pridáme nasekaný cesnak, najemno nakrájaný zázvor a 1/3 najemno nakrájanej cibule. Necháme restovať do hneda, pridáme porcie kurčaťa a ďalej restujeme. Podlejeme vodou alebo vývarom a dusíme asi 30 minút.
  3. Paradajky a ostatok cibule nakrájame na hrubšie mesiačiky a dusíme spolu ešte 5 minút. Odstavíme a pridáme nahrubo nasekaný čerstvý koriander. Podávame s arabským chlebom.