Kuracie karí na pakistansky spôsob
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
20 minút príprava |
45 minút tepelná úprava |
Postup- Kurča očistíme, stiahneme z kože a nasekáme na menšie porcie. Dáme marinovať do pripravenej marinády z kečupu, sójovej omáčky, soli, koreniacej zmesi, čili a oleja.
- Do woku alebo kastróla dáme olej, pridáme nasekaný cesnak, najemno nakrájaný zázvor a 1/3 najemno nakrájanej cibule. Necháme restovať do hneda, pridáme porcie kurčaťa a ďalej restujeme. Podlejeme vodou alebo vývarom a dusíme asi 30 minút.
- Paradajky a ostatok cibule nakrájame na hrubšie mesiačiky a dusíme spolu ešte 5 minút. Odstavíme a pridáme nahrubo nasekaný čerstvý koriander. Podávame s arabským chlebom.
|