Kuracie roládky
	        Kuracia galantínka s pivovo-pomarančovým šodó
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	60 minút  na 85 °C  | 
 
 Postup- Kuracie stehienka naklepeme, ochutíme
tymianom a soľou a v potravinovej fólii stiahneme do valčeka, ktorý dáme do rúry zohriatej na 85 °C približne na 1 hodinu. Potom ich vybalíme z fólie a sprudka opečieme na masle.
 - Pivovo-pomarančové šodó: Žĺtky našľaháme s cukrom na penu, pridáme pivo a pomarančovú šťavu, ktorú
sme zvarili na polovicu. Potom šľaháme
nad parou do zhustnutia. Nakoniec vmiešame
30 g masla.
 - Hrášok uvaríme domäkka, nie však dlho,
aby nestratil farbu. Uvarený hrášok vymixujeme spolu s bazalkou a so smotanou, ochutíme soľou a prepasírujeme cez jemné sitko.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |