Kurací hamburger

Autor receptu: mimka946

Mam rada hamburger no ten s obchodoch na rohu mi nejak nejde..Proste nieje tam ziadne mäso len pečena mastna sekana...

4
porcie

Postup

  1. Kur. maso si pomelieme cez mlynček na mäso.Pridame papriku,sol a vymiešame trocha rukou.Rozdelime na 4 časti a vytvarujeme "faširky" - placate. :)) Nemusite sa bat na oleji sa bez struhanky nerozpadnu.Opečieme prudko na oleji z kazdej strany 3min potom este pod pokrievkou prepečieme 4 minúty.Na miernom ohni inak zhoria !
  2. Vyberieme a pustime sa do hamburgru.
  3. Zemlu rozkrojime.Dáme tatarku,šalat,mäso,paradajky ( na kolieska!) , kto chce kysle uhorky ( ja som davala zhorky milujééém :))) . Na vrch dame este podla chuti kečup :)
  4. Kazdy samozrejme moze aku zeleninu chce no ja som v zelenine vyberava :)) A papáme :-))