Kurací hamburger
Autor receptu: mimka946
Mam rada hamburger no ten s obchodoch na rohu mi nejak nejde..Proste nieje tam ziadne
mäso len pečena mastna sekana...
Postup
- Kur. maso si pomelieme cez mlynček na mäso.Pridame papriku,sol a vymiešame trocha rukou.Rozdelime na 4 časti a vytvarujeme "faširky" - placate. :)) Nemusite sa bat na oleji sa bez struhanky nerozpadnu.Opečieme prudko na oleji z kazdej strany 3min potom este pod pokrievkou prepečieme 4 minúty.Na miernom ohni inak zhoria !
- Vyberieme a pustime sa do hamburgru.
- Zemlu rozkrojime.Dáme tatarku,šalat,mäso,paradajky ( na kolieska!) , kto chce kysle uhorky ( ja som davala zhorky milujééém :))) . Na vrch dame este podla chuti kečup :)
- Kazdy samozrejme moze aku zeleninu chce no ja som v zelenine vyberava :))
A papáme :-))