Kukuričné krekery so semiačkami (fotorecept)
	        Autor receptu: danja301
	         
	        
	        Blížia sa pochmúrne jesenné večery a nás popri knihe ,alebo dobrom filme to bude často 
ťahať do kuchyne niečo si zobnúť .Namiesto toho ,aby ste sa zásobili 
všeličím,chutným,slaným a mastným z obchodu, ponúkam zdravšiu variantu toho ,čo 
môžete si môžete zamaškrtiť aj z domácej produkcie.
Postup
- Kým začneme spracovávať zmes ,rúru si predhrejeme na 150 st.
Do misky dáme postupne všetky  požadované suroviny vrátane  oleja a začneme miešať.
Postupne pridávame vodu.
Zmes  bude na začiatku redšia,ale postupne voda vsiakne a zahustí sa.
 - Nastriháme si papier na pečenie veľkosti plechu .
Rozprestrieme ho na pracovnú dosku,dáme na neho 1/3 zmesi.
Dané množstvo surovín by nám malo vystačiť na 3 klasické plechy do rúry.
Druhé 2/3 postupne spracujeme rovnakým spôsobom.
 - Keď už máme zmes na papieri ,dáme na neho rovnako veľký kus papiera a valčekom rozvaľkáme na tenkú vrstvu.
 - Vypracujeme takýto pekný tenký plát a aj s papierom ho prenesieme na plech.
To isté urobíme aj s ďalšími 2/3 zmesi .
Ja mám teplovzdušnú rúru ,piekla som ich naraz ,len som občas vymenila  poradie plechov v rúre.
 - Piekli sa dve hodiny.
Sú veľmi krehké,oddeľujú so od seba a sami si určujú svoj výsledný tvar.Ak máte radi voňavejšiu verziu,je možné rozvoňať ich oregánom,rozmarínom,prípadne pre pikantnejšiu variantu je vhodné pridať trochu chilli.
Dobrú chuť!