Kukurica so zemiakmi, paradajkami a tvarohom
	        Autor receptu: elixir
	         
	        
	        Zeleninové jedlo doplnené bielkovinami z tvarohu.
| 
 2porcie
 | 
 10 minútpríprava
 | 
 45-50 minútna 200 °C
 | 
Postup
- Zemiaky ošúpeme a pokrájame na drobno, dáme do zapekacej misy. Premiešame s lyžicou oleja, osolíme, okoreníme a dáme piecť na 45 minút.
- Medzitým do zmäknutého masla vmiešame umytú, osušenú a posekanú petržlenovú vňať a ošúpaný, na drobno nakrájaný cesnak.
- Kukuricu zbavíme listov, dobre opláchneme vo vode, nakrojíme v strede a prelomíme na polovice. Tie potom obalíme v maslovej zmesi, preložíme do alobalu vhodnej veľkosti a zabalíme, dáme k zemiakom do rúry a dusíme cca pol hodinu.
- Na záver po upečení dáme zemiaky s kukuricou na taniere, pridáme čerstvé na menšie časti nakrájané paradajky, reďkovky a tvaroh.