Kuchársky plač (fotorecept)
Autor receptu: stefanm
Tak som sa na to tešil,že som tam zabudol niečo pridať.Verím,že hneď uhádnete čo!Ale bolo to výborné aj bez toho :)
Názov som dal taký preto lebo sa stále teším keď strúham chren,že sa mi prečistí celá hlava.Milujem "chrenové" slzy.Je to krásne.Plačem a smejem sa z toho,že plačem!!!
5 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Na rozpálenom masle opražíme múku a zalejeme vodou.
- Postruhany chren spolu s ...
- ... octom,cukrom,cesnakom a soľou ...
- ... pridáme k bešamelu , krátko povaríme a podávame.
- Ja som si chrenovú omáčku pridal k varenému hovädziemu mäsu ktoré ...
- ... som predtým prešpikoval s klobáskou,mrkvou,ky.uhorkou a potom krátko opiekol na oleji a ...
- ... dochutil bylinkami (zelerová a petržlenová vňať,magi vňať a bazalka) a korením (mleté čierne korenie,mletý koriander a zmes na divinu).
- Podával som s domácim knedlíkom a chladeným pivom.
- No a takto plačú pri práci "chlapi"!!!!
A teraz hádajte čo som do tej omáčky zabudol pridať?!?!?!