Kuchársky plač (fotorecept)

Autor receptu: stefanm

Tak som sa na to tešil,že som tam zabudol niečo pridať.Verím,že hneď uhádnete čo!Ale bolo to výborné aj bez toho :) Názov som dal taký preto lebo sa stále teším keď strúham chren,že sa mi prečistí celá hlava.Milujem "chrenové" slzy.Je to krásne.Plačem a smejem sa z toho,že plačem!!!

5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Na rozpálenom masle opražíme múku a zalejeme vodou.
  2. Postruhany chren spolu s ...
  3. ... octom,cukrom,cesnakom a soľou ...
  4. ... pridáme k bešamelu , krátko povaríme a podávame.
  5. Ja som si chrenovú omáčku pridal k varenému hovädziemu mäsu ktoré ...
  6. ... som predtým prešpikoval s klobáskou,mrkvou,ky.uhorkou a potom krátko opiekol na oleji a ...
  7. ... dochutil bylinkami (zelerová a petržlenová vňať,magi vňať a bazalka) a korením (mleté čierne korenie,mletý koriander a zmes na divinu).
  8. Podával som s domácim knedlíkom a chladeným pivom.
  9. No a takto plačú pri práci "chlapi"!!!! A teraz hádajte čo som do tej omáčky zabudol pridať?!?!?!