Krídla červeného draka (fotorecept)
	        Autor receptu: jody
	         
	        
	        Ďakujem všetkým, čo mi radili ako upraviť údené kuracie krídla. Nakoniec som sa najviac 
držala honestkinho receptu, hoci s malými obmenami. Ľudia, boli geniálne, zblajzli sme celý 
plech! :-)
| 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	45 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Krídla umyjeme a naložíme do pácu zmiešaného zo všetkých surovín (okrem saturejky) aspoň na 24 hodín.
 - Poukladáme na plech, polejeme marinádou, posypeme saturejkou a dáme piecť. Najskôr pečieme prikryté alobalom.
 - Počas pečenia polievame výpekom. Nakoniec odokryjeme a poriadne zapečieme.
 - Servírujeme s bagetkou, lístkami bazalky a kolieskami papriky (aj tá štípala ako osa, potvora)...
 - ...alebo len tak, samotné, sú naozaj fantastické. Dobrú chuť. :-)
 - My sme dopadli takmer takto... :-)