Krevety enchiladas
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Vo väčšej panvici rozohrejeme PL masla a na ňom usmažíme cibuľu a papriku. 
 - Pridáme kečup, rajčiny, soľ, korenie a studenú vodu, privedieme k varu, prikryjeme pokrievkou, znížime plameň na strednú veľkosť a dusíme 30 minút. 
 - V mixéri rozmixujeme zvyšok masla, múku, horúcu vodu a polovicu pripravenej omáčky. Vzniknutú kašu pridáme k zvyšku omáčky a varíme ďalších 10 minút. 
 - Podľa potreby pridáme ešte trochu vody. Krevety zmiešame s 200 ml omáčky a necháme chvíľu marinovať. 
 - Vo veľkej panvici rozpálime olej a doň na niekoľko sekúnd namočíme tortilly. Hneď ich vyberieme a usušíme papierovým obrúskom.
 - Usušené tortilly namočíme do omáčky, naplníme ich krevetovou zmesou, zrolujeme a pritlačíme konce tak, aby tortilly držali pohromade a zmes z nich nevytekala. 
 - Naplnené tortilly opatrne položíme do zapekacej misky, navrch nalejeme omáčku a zapečieme v rúre pri teplote 250 °C asi 15 minút. 
 - Podávame ozdobené nasekanou petržlenovou vňaťou.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |