Krémeš
	        Autor receptu: romca213
	         
	        
	        Krémeš patrí medzi moje najobľúbenejšie zákusky. Väčšinou tento zákusok pripravujeme na 
vianočné či veľkonočné sviatky.Výborne chutí!
| 		  
				  	  
				  	35  porcií  | 
				  	  
				  	60 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Cesto: Lístkové cesto rozdelíme na polovicu. Prvú polovicu rozgúľame a dáme upiecť,   
potom ju preložíme na hlboký plech. Druhú polovicu tiež upečieme a po vychladnutí polejeme čokoládou. Cesto nakrájame (nôž si namáčame v horúcej vode, aby nám čokoláda nepraskala).
 - Plnka: Mlieko spolu s kryštálovým cukrom dáme variť, pričom treba 2 dcl mlieka odobrať, nakoniec pridáme žĺtka. 4 vanilky a zlaté klasy rozmiešame a vylejeme ich do vriaceho mlieka. Potom si vyšľaháme sneh zo 4 bielkov a po lyžici vmiešame do hotového pudingu a vylejeme na upečené cesto v plechu. Dáme do chladničky a necháme odstáť. Potom vymiešame šľahačku s vanilkovým cukrom a natrieme na puding. Potom cesto pokrájame. Navrch poukladáme cesto poliate čokoládou.