Kravince (fotorecept)

Autor receptu: mojack

Trochu z úvodu českého časopisu..ktorý ma pobavil. Je to velké nebo malé. není to jedlé, spíše ...Hádejte co to asi muže být? Máte -li smulu a na zelené louce, kde se pasou krávy Milky,šlápnete na jejich produkt. No zkrátka uklouzli ste na kravinci.Je to trochu neobvyklý úvod k vynikajícimu receptu.Takovým nevšedním názvem se honosí i tento recept. Nenechte se odradit a dáte nám za pravdu, že i "Kravince " mohou být výborné. ÁNO -JA IM DÁM ZA PRAVDU, NAOZAJ SÚ VÝBORNÉ.

20 minút
príprava
30 minút
na 190 °C

Suroviny

Postup

  1. Zo surovín som si v pekárničke nechala urobiť cesto.
  2. Lyžicou namočemou vo vode vykrajujeme kúsky cesta, kladieme ich na plech s papierom. Poukladala aj do formy na mafiny. Necháme aspoň 10 minút kysnúť.
  3. Potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme škoricovou posýpkou.
  4. Upečieme cca 30 minút.
  5. A takto vyzerajú v mafínovej forme.
  6. Uvaríme si puding z mlieka, vanilkového cukru a zlatého klasu.
  7. Necháme vychladnúť.
  8. Vymiešame maslo a cukor,
  9. opatrne zamiešame uvarený puding, tvaroh a nezabudneme aj na lyžicu rumu/ umu/
  10. Keď pečivo vychladne rozrežeme každý kúsok na polovicu.
  11. Natrieme tvarohovým krémom.
  12. A už len chutnáme...