Kravince (fotorecept)
	        Autor receptu: mojack
	         
	        
	        Trochu z úvodu českého časopisu..ktorý ma pobavil.
Je to velké nebo malé. není to jedlé, spíše ...Hádejte co to asi muže být? Máte -li smulu a na zelené louce, kde se pasou krávy Milky,šlápnete na jejich produkt. No zkrátka uklouzli ste na kravinci.Je to trochu neobvyklý úvod k vynikajícimu receptu.Takovým nevšedním názvem se honosí i tento recept.
Nenechte se odradit a dáte nám za pravdu, že i "Kravince " mohou být výborné.
ÁNO -JA IM DÁM ZA PRAVDU, NAOZAJ SÚ VÝBORNÉ.
| 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút  na 190 °C  | 
Postup
- Zo surovín som si v pekárničke nechala urobiť cesto.
 - Lyžicou namočemou vo vode vykrajujeme kúsky cesta, kladieme ich na plech s papierom.
Poukladala aj do formy na mafiny. Necháme aspoň 10 minút kysnúť.
 - Potrieme rozšľahaným vajíčkom a posypeme škoricovou posýpkou.
 - Upečieme cca 30 minút.
 - A takto vyzerajú v mafínovej forme.
 - Uvaríme si puding z mlieka, vanilkového cukru a zlatého klasu.
 - Necháme vychladnúť.
 - Vymiešame maslo a cukor,
 - opatrne zamiešame uvarený puding, tvaroh a nezabudneme aj na lyžicu rumu/ umu/
 - Keď pečivo vychladne rozrežeme každý kúsok na polovicu.
 - Natrieme tvarohovým krémom.
 - A už len chutnáme...