Kráľovské kotlety
	        Autor receptu: rein
	         
	        
	        Pochádza z Česka a stojí zato ho vyskúšať.
| 		  
				  	  
				  	8 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	40 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Stehná si nakrájame na plátky,trošku naklepeme a osolíme.
 - Na dobré vymastený pekáč,poukladáme plátky mäsa a posypeme na kolieska nakrájanou klobásou.Pridáme šampiňony nakrájané na plátky a polovicu cibule.
 - Ďalšiu vrstvu poukladáme plátky syra,druhú polovicu cibule a polejeme smotanou.Tu sa fotka zabudla spraviť.Pečieme zakryté v rúre,až kým mäso nie je mäkké a nakoniec zapečieme odkryté.Kuracie mäso som nahradil za bravčové.Podávame s prílohou,aká komu chutí.