Krakonošova zmes

Autor receptu: gordonko

keď som čundroval v Krkonošiach potkal som sa z Krakonošom a ten ma pozval k obedu .............. neverte pohádkam ,ale recept je skutočný a skvelý

30 - 45 minút
príprava
45 - 60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. bravčovú krkovočku si nakrájame na plátky a tie zasa na rezančeky
  2. pridáme 2 velké ( 3 -4 normálné ) cibule pokrájané na kostičky ,lyžičku červenej papriky
  3. 3 lyžičky sojovej omáčky a soľ
  4. 2 lyžice horčice a nasekaný cesnak
  5. zmes premiešame a necháme 30 minut postáť
  6. pokrájané šampiňony osmahneme na oleji
  7. potom pridáme odležené mäso
  8. a dusíme do zmäknutia
  9. pokrájame si pórek
  10. a tesne pred dokončením ho primiešame
  11. ... podávame s ryžou .............. DOBRÚ CHUŤ