Krakonošova zmes
Autor receptu: gordonko
keď som čundroval v Krkonošiach potkal som sa z Krakonošom a ten ma pozval k obedu .............. neverte pohádkam ,ale recept je skutočný a skvelý
30 - 45 minút príprava |
45 - 60 minút tepelná úprava |
Postup
- bravčovú krkovočku si nakrájame na plátky a tie zasa na rezančeky
- pridáme 2 velké ( 3 -4 normálné ) cibule pokrájané na kostičky ,lyžičku červenej papriky
- 3 lyžičky sojovej omáčky a soľ
- 2 lyžice horčice a nasekaný cesnak
- zmes premiešame a necháme 30 minut postáť
- pokrájané šampiňony osmahneme na oleji
- potom pridáme odležené mäso
- a dusíme do zmäknutia
- pokrájame si pórek
- a tesne pred dokončením ho primiešame
- ... podávame s ryžou .............. DOBRÚ CHUŤ