Kovbojská fazuľa

Autor receptu: evusik

Tak toto jedlo varil môj manžel, ja som ho len odfotila a popísala. Dôvod prečo varil môj manžel je jednoduchý: za prvé je dobrý kuchár, za druhé toto jedlo si sám aj vymyslel podľa hesla "Čo máš rád, zmiešaj" :-)

Postup

  1. Fazuľu uvaríme do mäkka, kľudne môžete použiť konzervovanú fazuľu, dokonca je ešte lepšia, hlavne keď použijete fazuľu v chilli omáčke.
  2. Na oleji speníme nadrobno pokrájanú 1-2 cibule, pridáme na kolieska nakrájané párky, slovenskú točenú, klobásku, skrátka čo máte, pridáme drvené rajčiny, chilli papričky, biele mleté korenie, pretlačený cesnak, soľ. Premiešame a necháme chvíľu prevariť, potom pridáme uvarenú, scedenú fazuľu a premiešame. Podávame s chlebom.
  3. Ak použijete konzervovanú fazuľu máte večeru hotovú za 20 minút.