Koreňová zelenina na mede a cesnaku
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	4-8 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Koreňovú zeleninu očistíme a nakrájame na plátky. Vložíme do vriacej vody a varíme 4–8 minút podľa toho, aké hrubé plátky sme nakrájali. Po uvarení zeleninu schladíme, musí zostať chrumkavá.
 - Potom na panvičke rozpustíme maslo s medom, pridáme cesnak a restujeme dozlatista. Pridáme koreňovú zeleninu a prehrejeme. Solíme a koreníme podľa svojich potrieb a chuti.
 - Toto jedlo môžeme podávať ako prílohu k pečeným mäsám alebo posypané ovsenými vločkami ako vegetariánske jedlo.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |