Kopčekové mäso (fotorecept)
Autor receptu: lizzie
Tento recept je u nás doma veľmi obľúbený. S maminou sme pre Vás preto nafotili recept.
Dobrú chuť.
5 porcií |
40 minút príprava |
15 minút na 200 °C |
Postup
- Mäso vyklepeme a zľahka opečieme. Poukladáme na plech.
- Na výpeku opečieme cibuľu. Pridáme vajíčka a okoreníme.
- Mäso potrieme horčicou.
- Na mäso poukladáme napoly zloženú salámu.
- Teraz idú šampiňóny. Rovnomerne ich rozložíme.
- S lyžicou pridávame vajíčka, ktoré nám vytvoria kopčeky.
- Kopčeky zakryjeme plátkovým syrom a zalejeme smotanou.
- Dáme zapiecť, kým sa syr na vrchu neroztopí. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou. Dobrú chuť!