Kopčekové mäso (fotorecept)

Autor receptu: lizzie

Tento recept je u nás doma veľmi obľúbený. S maminou sme pre Vás preto nafotili recept. Dobrú chuť.

5
porcií
40 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Postup

  1. Mäso vyklepeme a zľahka opečieme. Poukladáme na plech.
  2. Na výpeku opečieme cibuľu. Pridáme vajíčka a okoreníme.
  3. Mäso potrieme horčicou.
  4. Na mäso poukladáme napoly zloženú salámu.
  5. Teraz idú šampiňóny. Rovnomerne ich rozložíme.
  6. S lyžicou pridávame vajíčka, ktoré nám vytvoria kopčeky.
  7. Kopčeky zakryjeme plátkovým syrom a zalejeme smotanou.
  8. Dáme zapiecť, kým sa syr na vrchu neroztopí. Podávame so zemiakmi alebo s ryžou. Dobrú chuť!