| 
	        
	        
	        
	        Kokosové laskonky s čučoriedkovým krémomAutor receptu: redakcia   | 
 10porcií
 | 
 25 minútpríprava
 | 
 45 minútna 130, 80 °C
 | 
PostupLaskonky: Bielky a kryštálový cukor vyšľaháme
nad parou do tuhej peny. Do peny vmiešame
kokos a práškový cukor a necháme
vychladnúť.Vychladnutú zmes natierame v tvare laskoniek
na silikónovú podložku a pečieme 15 minút
pri teplote 130 °C. Po upečení ich dosušíme
v peci pri teplote 80 °C asi 30 minút.
Čučoriedkový krém: Smotanu, mascarpone
a cukor vymiešame do tuhej peny, pridáme rozmixované
čučoriedky (môže byť aj čučoriedkový
kompót) a zachladíme v chladničke. Zachladenú
zmes plníme medzi laskonky.
 |