Kokosový koláč

Kokosové ježe

Autor receptu: alica7

Klasický koláčik.

20 minút
príprava
20 minút
na 175 °C

Suroviny

Postup

  1. Na cesto zmiešame zvlášť suché a zvlášť mokré suroviny, potom zmiešame všetko spolu.
  2. Do pekáča 20x30 cm dáme mastný papier a cesto. Pečieme na 175 °C asi 20 minút. Dáme pozor, aby cesto nevyschlo. Upečený vlažný koláč nakrájame.
  3. Urobíme polevu: Zohrejeme maslo, mlieko a olej do roztopenia. Zmiešame kryštálový cukor, preosiaty práškový cukor a preosiate kakao, zmes pridáme k maslovej zmesi a chvíľu prevaríme.
  4. Nakrájané koláčiky namáčame v poleve a obalíme v kokose. Dáme stuhnúť do chladničky.