Kokosová roláda
	        Autor receptu: chatarka 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	15-20 porcií  | 
				  	  
				  	60 minút príprava  | 
				  	  
				  	10 minút  na 200 °C  | 
 
 Postup- Cesto: Celé vajcia vyšľaháme s cukrom do pevnej bielej peny. Postupne zašľaháme rozpustený tuk a postupne vmiešavame preosiatú múku s kypriacím práškom. Cesto rovnomerne rozotrieme na plech vyložený s papierom na pečenie. Pečieme vo vopred vyhriatej rúre na 200 °C asi 10 minút. Po upečení necháme vychladnúť a vložíme na 1 hodinu do chladničky.
 - Krém: ¾ dávky mlieka vlejeme do hrnca, pridáme cukor, strúhaný kokos , do zvyšného mlieka zapracujeme kukuričný škrob a vlejeme do hrnca s kokosom a varíme do zhustnutia. Po vychladnutí vyšľaháme s 200g Hery maslová chuť na krém.
 - Vychladnutý piškot potrieme jahodovým džemom ( môžte použiť aj ribezľový podľa chuti) na to rozotrieme ¾ krému a zrolujeme. Zvyšný krém rozotrieme po povrchu celej rolády a posypeme kokosom.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |