Kocky z bravčovej pečene
	        Kocky z bravčovej pečene s ryžou (fotorecept) 
	        Autor receptu: begonia2
	         
	        
	        Takúto bravčovú pečeň robievam ku kyslým polievkam a prívarkom. 
| 		  
				  	  
				  	6 - 8 porcií  | 
				  	  
				  	30  minút príprava  | 
				  	  
				  	35  minút  na 210 °C  | 
Postup
- Ryžu si uvaríme ako prvú. Ja ju varím ako cestovinu vo vode. Necháme vychladnúť. Slaninu a cibuľu pokrájanu škvaríme na 1PL masti v panvici. Cibuľu do červena a slaninu až na malé kúsky. Na záver pridáme cesnak posekaný na drobno. Necháme nech to všetko prevonia. Trochu necháme vychladnúť a zmiešame z ryžou. 
 - Pridáme kyslú smotanu a 3 vajcia, osolíme a okoreníme. 
 - V mixéri rozmixujeme pečeň, 2 vajcia, smotanu na varenie, soľ, korenie a vegetu. Zmes vylejeme na ryžu a dobré premiešame. 
 - Plech potrieme masťou a vylejeme naň hmotu. Dáme do horúcej rúry ohrev 210 °C na 35 minút. Po tejto dobe som to pozrela a bolo upečené. 
 - Necháme trochu vychladnúť a krájame. Ja som to pokrájala na kocky. 
 - Počas pečenia som uvarila kôprovú omáčku. Na tanier omáčku, kocku pečeňovú a u nás to zajedáme chlebom. Je to dobré aj s kapustovým prívarkom.