Klobásková krkovička (fotorecept)
Autor receptu: hviezdickaz
Inšpirovala som sa receptom z varechy , no upravila som si ho podľa seba. Je to naozaj vynikajúce jedlo.
Postup
- Krkovičku nakrájame na rezne. Mäso nevyklepávame, uložíme ho na pekáč, kde ho osolíme, posypeme mletou rascou a grilovacím korením.
- Na každý rezeň dáme za lyžicu paprikovej pomazánky,ďalej poukladáme kolieska pikantnej klobásy.
- Pridáme nakrájaný cesnak.
- Pridáme nakrájanú cibuľu na kolieska a podlejeme vývarom.
- Pečieme v rúre zakryté pri 250 st./30 min. , potom teplotu znížime na 200 st. Spolu pečieme cca.80 - 90 min. , posledných 20 min. už odokryté.
- Podávame so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou.
Dobrú chuť. :o)