Kivi a ananásový nanuk
	        Autor receptu: lovemuffin
	         
	        
	        Leto je v plnom prúde, horúčavy útočia, nie je nič lepšie ako schladiť sa dobrým ovocným 
nanukom. O to lepšie, ak je z čerstvého ovocia...
viac nájdete na mojom blogu: www.nikilovemuffin.blogspot.sk
| 		  
				  	  
				  	10 porcií  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
Postup
- KIWI: Vodu s cukrom zohrejeme v malom hrnci, trocha povaríme kým sa cukor nerozpustí, a necháme vychladnúť. Kiwi si ošúpeme, nakrájame na kocky, a spolu so sladkou vodou rozmixujeme ponorným mixérom. Ak nechcete mať v nanukoch zrniečka, môžte prepašírovať cez sitko. Zmes nalejeme do nanukových formičiek alebo kelímkov od jogurtu, zapichneme paličku a dáme zamraziť aspoň na 5 hodím.
 - ANANÁS: Ananás ošúpeme a nakrájame na kocky. Pridáme vodu a rozmixujeme na hustú šťavu. Pridáme Jesenku, zas mixujeme aby sa dobre spojila. Takto hotovú zmes nalejeme do nanukových formičiek alebo kelímkov od jogurtu, zapichneme paličku a dáme zamraziť aspoň na 5 hodím.
Pred konzumáciou môžete nanuk ponoriť do teplej vody, aby povolil a ľahko sa vybral s formičky.