Kinder mliečny rez medový
	        Autor receptu: zuzlik0402
	         
	        
	        väčšina receptov nie je s medom, ale tento áno - mňam
| 		  
				  	  
				  	12 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	7 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a vložíme na chvíľu do chladničky. Žĺtky s cukrom dobre vymiešame, pridáme múku, prášok do pečiva, olej, vodu a kakao a poriadne vymiešame. Nakoniec ručne vmiešame bielkový sneh a cesto vylejeme do 2 hlbokých plechov vyložených papierom a dáme upiecť do vopred dobre vyhriatej rúry na 180 stupňov na 7 minút.
(Cesto vyjde na dva plechy, aj keď ho treba poriadne rozotrieť a miestami to vyzerá len ako pošpinený papier, ale v rúre trošku podrastie.)
 - Z mlieka a prášku si vyšľaháme tuhú šľahačku. V mise ručne zmiešame tvaroh a med a pridáme šľahačku. Vo vode necháme napučať želatínu cca 10 minút, potom ju zohrejeme, aby sa rozpustila (nevaríme), rýchlo do nej pridáme 3 lyžice krému a dobre rozmiešame a potom vlejeme do zvyšku krému a vymiešame.
 - Z upečených plátov opatrne stiahneme papier. Na jeden z nich nalejeme trošku krému a dáme do chladničky na minútku stuhnúť. Takto postupne pridávame krém po vrstvách a chladíme. Nedá sa natrieť všetok naraz, lebo je dosť riedky, keďže je tam len 1 želatína na dosť veľa krému, ale to stačí, po stuhnutí bude mať takú správnu konzistenciu, keby sme dali viac želatíny, bude príliš tuhý.
V chladničke krém stuhne raz-dva, takže aj keď ho vrstvíme na 4-5 krát, netrvá to dlho.
Na poslednú vrstvu položíme druhý plát cesta a necháme dobre vychladnúť, najlepšie cez noc.
 - Nakrájame na 12 kúskov (2 rady po 6) v približnej veľkosti ako originál Kinder mliečny rez a môžeme jednotlivé kúsky zabaliť do potravinárskej fólie a poukladať do chladničky.