Kávové pralinky

Autor receptu: figovnik

Postup

  1. Na škrupinky a uzatváranie : 24 ks – 250g kvalitnej čokolády (ja som použila mliečnú). <br /><br /> Na plnku: 43 g mliečnej čokolády, 12 g bielej čokolády, 0,3 dl smotany na šlahanie, 1ČL inštantnej kávy.
  2. Postup : ako vyliať škrupinku pre pralinky a všetko ostatné sa dočítate tu - http://varecha.pravda.sk/recepty/pralinky-vseobecne-postup-vyroby/41420-recept.html
  3. Príprava plnky : Smotanu dáme v hrnci zohrievať, keď začne bublať pridáme na kúsky polímanú čokoládu. Miešame kým sa neroztopí a pridáme kávu. Poriadne rozmiešame, necháme vychladnúť a potom dáme do chladničky na pol hodinku. Môžeme plniť škrupinky.