Kari kuracina

Autor receptu: marijanna

...jednoduche a fajnove

4
porcie
40m minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Masko si uvarime vo vode, do ktorej sme dali bujon alebo vegetu. Varime v celku, ja som mala 2 pary prs. Ked je uvarene vodu zlejeme a nechame vychladnut. Potom ho narežeme na kusky.
  2. Nakrajane masko damo do misky a k nemu pridame kompon miešany bez štavy...kompot: mango, hruška,ananas, čerešne, a ešte kto vie čo je v nom..:)
  3. premiešame, dodame mčk, kari, miešame....
  4. potom dodame majonezu, tolko aby bola ta prava konzistencia...aby to nietieklo a aby nebolo suche...
  5. premiešame, nechame odležat,aby sa chute spojili, ja robim večer a papame zajtra...je to fajnovka na Silvestra a pod.,lebo sa je chladne a možte to dat do paharov,ako puding pre hosti...ale ja som to už nestihla,lebo kym som prišla z prace domov moj drahy to všetko tak povediac zožral..:( ale urobim zas na Silvestra..prajem dobru chut..podavame s chlebom,pečivom