Kari kura so šampiňónmi

Autor receptu: ellizabeth

Recepťik je vlastnej výroby :D Rýchly, jednoduchý a hlavne veľmi chutný. Viem, že receptov na prípravu kuracieho mäsa je neúrekom ale keďže ja mam kura rada na veľa spôsobov pridávam jeden vlastný ...

1
porcia
5 minút
príprava
10 - 15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Kuracie prsia nakrájame na malé kúsky a posypeme trochou majoránky, štipkou čierneho korenia mletého a soli, polejeme trochou oleja. Všetko premiešame a necháme hodinku postáť (nieje nutné).
  2. Do panvice nalejeme trochu oleja a pridáme na plátky nakrájané šampón a štipku soli. Počkáme až pustia šťavu a pridáme na plátky pokrájaný pór(množstvo približne také ako šampiňónu, alebo aj trosku viac). Chvíľku podusíme a a pridáme pripravené mäso. To opražíme a potom podlejeme vodou, pridáme kari korenie podla chuti (netreba veľa) dusíme až kým nieje mäso hotové. Ak treba pridáme vody viac. Odstavíme a mäsko je hotové.
  3. Podávame s cestovinami (je jedno aké) alebo s ryžou. Ja mám odskúšané cestovinky a je to mňam :)