Karamelové kocky
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          | 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	60 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút  na 150 °C  | 
 
 Postup- Cesto: Pripravíme klasické piškótové cesto, ktoré pečieme pri teplote 150 °C 10 – 15 minút.
 - Krém: Mlieko dáme zohriať, cukor skaramelizujeme a opatrne vlejeme do horúceho mlieka. Keď začne vrieť, pridáme žĺtok a krémový prášok, ktorým sa zmes zahustí. Stiahneme z platne, po vychladnutí pridáme ešte maslo a dôkladne premiešame.
 - Na piškótový plát natrieme polovicu krému, naň poukladáme BeBe keksy a pokryjeme ďalšou vrstvou krému. Necháme vychladnúť a nakoniec ozdobíme šľahačkou.
 - Šľahačka: Šľahačku spolu s cukrom a so Smetafixom vyšľaháme. Nakoniec dozdobíme dezert orechmi, kakaom alebo čokoládou.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |