Kapustníky
	        Autor receptu: helasu
	         
	        
	        Tento recept mám od  svokry a pretože nám chutí robím ho  často, je síce časovo náročnejší ale stojí za to .
Postup
- Z mlieka ,droždia ,lyžice múky a cukru urobíme kvások a necháme vykysnúť.
Polohrubú múku preosejeme  pridáme vajce trochu oleja kvások a urobíme cesto mlieko pridávame podĺa potreby aby vzniklo vláčne cesto ktoré poriadne vypracujeme a necháme vykysnúť.
 - Kapustu postrúhame na strúhadle  osolíme .Do nádoby dáme olej  a postupne pridávame kapustu z ktorej vytlačíme šťavu pridáme čierne korenie a podusíme do mäkka.
Necháme vychladnúť.
 - Vykysnuté cesto dáme na mukou vysýpanú dosku trocha vyvaľkáme a pokrájame na štvorce a plníme  kapustou ako keď robíme buchty.Jednotlivé buchty opatrne rozvaľkáme a dáme piecť z jednej aj druhej strany na platňu alebo teflónovú panvicu . Ja to robím na platni .Treba nižšiu teplotu, aby sa kapustníky dobré upiekli .Jednotlivé kapustníky dávame jeden na druhý a každý  pomastíme .Keď sú hotové rozkrojíme ich na štvrtinky a podávame ku zemiakovej alebo inej polievke podľa chuti.