Kapustnica

Autor receptu: artur1311

je to chutné jedlo ktoré nezaberie vela času a pôsobí ako liek, priatelia ma volávajú na rôzne akcie pripravit tradičný guláš ale ráno po bohatom zapíjaní gulášu sa tešia na tanier kapustnice.....

Postup

  1. do hrnca dáme masť, nakrájanú cibuľu ked zapení pridáme pokrájanú slaninu, pokrájanú klobásu a trocha popražíme.
  2. Medzitým kapustu pokrájame na drobnejšie a pridáme do hrnca,dolejeme vodou podla potreby,pridáme vopred namočené huby.
  3. Privedieme do varu pridáme kocku masoxu, a podľa chuti koreniny soľ a pokrájaný cesnak. necháme suroviny variť aby bola kapusta primerane mäkká dochutíme / po dlhej noci pikantne/ no a môžeme podávať. Ked si všetky suroviny pripravíme iba ich podla potreby pridávame aide to naozaj rýchlo......a ludia sú vďační:-D