Kapustnica
Autor receptu: artur1311
je to chutné jedlo ktoré nezaberie vela času a pôsobí ako liek, priatelia ma volávajú na rôzne akcie pripravit tradičný guláš ale ráno po bohatom zapíjaní gulášu sa tešia na tanier kapustnice.....
Postup
- do hrnca dáme masť, nakrájanú cibuľu ked zapení pridáme pokrájanú slaninu, pokrájanú klobásu a trocha popražíme.
- Medzitým kapustu pokrájame na drobnejšie a pridáme do hrnca,dolejeme vodou podla potreby,pridáme vopred namočené huby.
- Privedieme do varu pridáme kocku masoxu, a podľa chuti koreniny soľ a pokrájaný cesnak. necháme suroviny variť aby bola kapusta primerane mäkká dochutíme / po dlhej noci pikantne/ no a môžeme podávať. Ked si všetky suroviny pripravíme iba ich podla potreby pridávame aide to naozaj rýchlo......a ludia sú vďační:-D