Kakaovo-jahodový koláč s kyslou smotanou
	        Autor receptu: luciasm
	         
	        
	        Rýchly koláč, ktorého chuť kakaa, jahôd a kyslej smotany sa skvelo dopĺňajú :)
| 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút  na 175 °C  | 
Postup
- Celé vajcia s cukrom vyšľaháme do peny a primiešame olej a ovocnú šťavu. Do vyšľahanej zmesi pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom a kakaom. Ak už máme cesto vyšľahané pomaly zamiešame jahody ktoré si nakrájajte ako sa vám páči :)  
 - Do vymastenej a múkou vysypanej formy vylejeme cesto a dáme piecť do vyhriatej rúry na 175 stupňov. Kým sa koláč pečie zmiešame si kyslú smotanu z vanilkovým cukrom. Vanilkový cukor dajte podľa chuti. 
 - Ak je koláč upečený, necháme ho vychladnúť a kyslú smotanu natrieme na vrch. Chuť kakaa plus jahôd a kyslej smotany...niet čo dodať :) 
Dobrú chuť!