Ježkovia Jožkovia
Autor receptu: danda3
Ďalší recept od Andrejky B. zo slovenského mmb, robila som ho aj na svadbu, kde mal veľký úspech. Páčil sa hlavne deťom.
45 minút príprava |
10-12 minút na 180 °C |
Postup
- Nachystáme si suroviny.
- Vypracujeme vláčne cesto.
- Odtrhneme si kúsok cesta, urobíme placku, dáme čokoládovú guličku alebo orech
- a urobíme guľku.
- A z guľky slzu.
- Hotovo. Dáme piecť na 180° stupňov cca 10 - 12 minút, nesmú zhnednúť, mali by ostať pekne žlté.
- Používam takúto náplň.
- Upečených ježkov chytíme za ňufáčik, namočíme do hustej čokoládovej polevy a potom šup s ním do kokosu.
- ♥
- Nakoniec s polevou namaľujeme oči a ňufáčik.
- Dáme stuhnúť.
- Vložíme do košíčkov.
- Ježkovia na vianočný spiningový maratón .