Jesenná vitamínová bomba
Autor receptu: zabiatko66
Keďže sme mali trošku kalorickejší víkend na večeru moja polovička pripravila takýto super
zeleninový tanier. Nevedela som ako to mám nazvať, lebo je to vlastná realizácia.
Postup
- Mrkvu očistíme a uvaríme v slenej vode. V druhom hrnci si na chvíľu uvaríme rúžičkový kel.
Mrkvu orestujeme so zázvorom. Vyberieme na tanier a potom dáme restovať rúžičkový kel. Pridáme nakrájaný pór. Dáme trošku vegety. Potom prihodíme červenú papriku. A restujeme do chrumkava 5-10 min.
- Všetko pekne uložíme na tanier, rúžičkový kel posypeme strúhaným syrom, na kolieska nakrájame reďkevku, ozdobíme petržlenovou vňaťou a môžeme papať.
Dobrú chuť!