Jesenná vitamínová bomba

Autor receptu: zabiatko66

Keďže sme mali trošku kalorickejší víkend na večeru moja polovička pripravila takýto super zeleninový tanier. Nevedela som ako to mám nazvať, lebo je to vlastná realizácia.

Postup

  1. Mrkvu očistíme a uvaríme v slenej vode. V druhom hrnci si na chvíľu uvaríme rúžičkový kel. Mrkvu orestujeme so zázvorom. Vyberieme na tanier a potom dáme restovať rúžičkový kel. Pridáme nakrájaný pór. Dáme trošku vegety. Potom prihodíme červenú papriku. A restujeme do chrumkava 5-10 min.
  2. Všetko pekne uložíme na tanier, rúžičkový kel posypeme strúhaným syrom, na kolieska nakrájame reďkevku, ozdobíme petržlenovou vňaťou a môžeme papať. Dobrú chuť!