Jelenie ragú na šampiňónoch

Autor receptu: ennha

1
porcia
40 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Jelenie mäso nakrájame na tenké plátky a zprudka opražíme na kokosovom oleji, pridáme na pásiky nakrájanú zelenú papriku. Prikrijeme a necháme dusiť cca 15 minút.
  2. Kým sa mäso dusí očistíme si bataty, nakrájame na kocky a spolu s brokolicou dáme variť.
  3. Keď je mäso skoro hotové pridáme na plátky nakrájané šampióny, medvedí cesnak, oregano, bazalku prípadne ďalšie bylinky a koreniny na ochutenie. Premiešame a necháme podusiť na cca 7 minút. Nakoniec primiešame kyslú smotanu. Zcedíme bataty s brokolicou.
  4. Naarandžujeme na tanier a môžeme podávať :) Mňam mňam