Jelenie ragú na šampiňónoch
Autor receptu: ennha
1 porcia |
40 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Jelenie mäso nakrájame na tenké plátky a zprudka opražíme na kokosovom oleji, pridáme na pásiky nakrájanú zelenú papriku. Prikrijeme a necháme dusiť cca 15 minút.
- Kým sa mäso dusí očistíme si bataty, nakrájame na kocky a spolu s brokolicou dáme variť.
- Keď je mäso skoro hotové pridáme na plátky nakrájané šampióny, medvedí cesnak, oregano, bazalku prípadne ďalšie bylinky a koreniny na ochutenie. Premiešame a necháme podusiť na cca 7 minút. Nakoniec primiešame kyslú smotanu.
Zcedíme bataty s brokolicou.
- Naarandžujeme na tanier a môžeme podávať :)
Mňam mňam
|