Jeden kusok nestačí alebo stehienka na ktoré  nezabudnem(fotorecept)
	        Autor receptu: feva
	         
	        
	        Tento recept  som objavila vďaka mojej sestre .Keďže mi kuriatko na tento spôsob veľmi chutilo tak som sa  rozhodla že ho  vyskúšam pripraviť  v nedeľu na obed. Všetko  šlo ako po masle . Keď nastal čas obeda kuriatko bolo ešte veľmi teple tak som  svoju porciu odložila bokom nech vychladne kým umyjem riad  aké bolo moje prekvapenie keď som namiesto obeda našla prázdny tanier  a  otca zo slovami  to bolo to výborné ani nevieš  o čo si prišla :0) .
| 		  
				  	  
				  	5 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	1,30 minút  na 190 °C  | 
Postup
- Môžeme použiť kuriatko v celku alebo ho naporcovať ako som to urobila aj ja.
 - Pripravíme si plnku ktorá pozostáva z nadrobno nakrájaného moravského masa ,
citrónovej kôry, masla a tymianu trochu osolíme najlepšie na koniec keďže moravské mäso
 je celkom slane a pekne vymiešame . Vznikne nám krémová hmota ktorú plníme pod kožu kuriatka .
 - medzi tým si dám na par minút predvariť zemiačiky z citrónom 
 - Vymastíme si plech a pouklame naň kuriatko predvarene zemiačky (mozme posipat rozmarínom a tymianom ) a cviklu ktorú sme zabalili do alobalu poliali olivovým olejom , balzamikom , osolili a môžme dať piecť .
 - Pečieme asi 1 a pol hodinky a môžme podavat želam dobre chutnanie :0)