Bravčové mäso
Jazmínová ryža s bravčovým mäsom
Autor receptu: ryzasos
Aromatická jazmínová ryža s bravčovým mäsom ochutená jemnou omáčkou. Ideálny recept na večeru počas pracovného
týždňa.
4 porcie |
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Jazmínovú ryžu uvarte podľa návodu na obale.
- Súčasne opečte nakrájané bravčové mäso na panvici na sezamovom oleji.
- Na panvicu pridajte nakrájané papriky, fazuľky a huby shiitake nakrájané na pásiky. Orestujte a potom pridajte nasekaný cesnak a zázvor.
- Keď cesnak a zázvor zhnednú, pridajte sójovú omáčku a uvarenú ryžu. Všetko orestujte na najvyššom plameni, aby sa chute prepojili.
- Podávajte ozdobené sezamovými semienkami alebo koriandrom.