Jaternicová kaša

Autor receptu: danculka

Pre svoju potrebu urobíme len z krupov a nedávame do čriev,ale do sáčkov a mrazíme a potom používam ,ako polotovar,,,

120 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso.kože sa dájú variť ,do mäkka,krupy sa potom uvaria vo vode z mäsa a koží, nechajú sa chladiť,zatial na bravčovej masti upražíme cibuľu a potom všetko pomelieme do krupov,cibuľu upražemú,mäso uvarené,kože a upraženú krv pomelieme do jemna a pridáme podľa svojej chuti soľ, korenie,majorán,ml.zázvor ,pretlačený cesnak a všetko ručne premiešame viackrát...vychladenú pobalíme do sáčkov a dáme do mrazničky,ja som dnes vybrala a upiekla,podávala som so zemiakmi a čalamádou....dobrú chuť...