Jahodovo-rebarborový koláč bez múky

Autor receptu: bade

Rebarborová sezóna je už v plnom prúde a ak si neviete dať rady čo s ňou, tu je jeden skvelý recept na jej využitie! Pozrite si náš blog, kde nájdete viac zdravých receptov! http://foodmakesushigh.blogspot.sk/

15 minút
príprava
30-40 minút
na 175 °C

Suroviny

Postup

  1. Ako prvé si nachystáme rebarboru a jahody. Rebarboru umyjeme a zbavíme ju šupky. Očistenú rebarboru nakrájame na 0,5-1 centimetrové kúsky. Jahody umyjeme a nakrájame na kolieska.
  2. Do misy dáme vajcia, olej a med. Mixerom premiešame a pridáme všetky ostatné ingrediencie na cesto. Formu kde budeme koláč piecť vyložíme papierom. Do formy vylejeme cesto. Na vrch dáme nakrájanú rebarboru a jahody. My sme na ovocie dali ešte dve lyžičky medu, kedže rebarbora je kyslá. Pečieme v rúre na 175 stupňov 30-40 minút. My sme na vrch po dopečení dali ešte jahody a mandlové lupienky. Dobrú chuť!