Jágere - Jágerrecht (fotopostup)
	        Autor receptu: akeber
	         
	        
	         V našich nádherných Slovenských revíroch vari ani nie je poľovnícka chata ktorá by 
nepoznala vôňu tohoto kulinárskeho poľovníckeho tajomstva " jágerek " .
| 
				  	  
				  	20 min minút príprava  | 
				  	  
				  	40 -50 min minút tepelná úprava  | 
Postup
- Srdce , pečeň umytú odblaníme , nakrájame na plátky . Cibuľu nakrájame na drobno , popražíme na masti do zlatista .
 - Pridáme mletú červenú papriku .
 -  Pridáme na plátky nakrájané srdce až neskôr pečeň (srdce zhruba 30  min , pečeň stačí krátko  10 min ....ak po prerezaní nie je vo vnútri krv pečeň je urobená . Čím dlhšie pečeň pražíte tým je tvrdšia ) .  Polovicu pretlačeného cesnaku  , mleté čierne korenie a nové korenie , papriku pálivú , borievky .
 -  Popražíme , podusíme a podlejeme troškou červeného vína . Dusíme , miešame  . Na záver dochutíme pridáme druhú polovicu cesnaku a majoránku . Až na koniec osolíme .  Podávame s chlebom a červeným vínkom .
Dobrú chuť !