Nepečená malinová torta

Jaffa torta bez pečenia

Autor receptu: frommykitchendotcom

Suroviny

Postup

  1. Najprv si pripravíme krém, keďže musí vychladnúť. V 200 ml mlieka rozpustíme pudingy a Gustin. Zvyšok mlieka dáme spolu s kryštálovým cukrom na platňu zohriať a následne uvaríme puding. Ešte horúci puding prikryjeme potravinovou fóliou a necháme vychladnúť. Maslo samostatne vymiešame a potom ho postupne po lyžičkách mixérom vmiešame do vychladnutého pudingu.
  2. Pomleté sušienky zmiešame s džúsom a roztopeným maslom. Hmotu rovnomerne natlačíme na dno okrúhlej formy s priemerom 24-26 cm. Na korpus rozotrieme 3-4 PL krému, len aby sa nám Jaffa piškóty na naň mohli "prilepiť".
  3. Jaffa piškóty ukladáme do kruhu vedľa seba čokoládovou vrstvou nadol, aby do piškót mohla vsiaknuť šťava z mrazených malín, ktoré na piškóty rovnomerne nasypeme. Maliny prikryjeme zvyškom krému a to tak, že ho opatrne po lyžiciach ukladáme na maliny, aby sa nepoposúvali a na záver uhladíme.
  4. Pripravíme si ganache zo smotany, ktorú zohrejeme na platni a roztopíme v nej nalámanú čokoládu. Nalejeme na krém a necháme stuhnúť v chladničke cez noc.
  5. Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom