Jablkový koláč s pudingom (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Jednoduchý,fajný,no trocha iný jablkový koláč.

60 minút
príprava
20-25 minút
na 180-200 °C

Postup

  1. Suroviny potrebné na prípravu koláča.
  2. Z uvedených surovin vypracujeme cesto,rozdelíme na polovicu a dáme zabalené do mikroténu do chladu.
  3. Medzi tým si uvaríme puding
  4. Jedno cesto vyvaľkáme vo veľkosti plechu,položíme na vymastený plech,naň vylejeme puding,rozotrieme na cesto.
  5. Na puding nastrúhame očistené jablká,podľa kyslosti môžme pocukrovať a posýpať škoricovým cukrom.
  6. Na jablká uložíme druhé rozvaľkáne cesto a husto popicháme vidličkou.Upečieme.
  7. Po upečení necháme koláč vychladnuť a pocukrujeme pr. cukrom.