Jablkový koláč s pudingom (fotorecept)
Autor receptu: ancicka
Jednoduchý,fajný,no trocha iný jablkový koláč.
60 minút príprava |
20-25 minút na 180-200 °C |
Postup
- Suroviny potrebné na prípravu koláča.
- Z uvedených surovin vypracujeme cesto,rozdelíme na polovicu a dáme zabalené do mikroténu do chladu.
- Medzi tým si uvaríme puding
- Jedno cesto vyvaľkáme vo veľkosti plechu,položíme na vymastený plech,naň vylejeme puding,rozotrieme na cesto.
- Na puding nastrúhame očistené jablká,podľa kyslosti môžme pocukrovať a posýpať škoricovým cukrom.
- Na jablká uložíme druhé rozvaľkáne cesto a husto popicháme vidličkou.Upečieme.
- Po upečení necháme koláč vychladnuť a pocukrujeme pr. cukrom.