Korpus: Rozomleté sušienky zmiešame s roztopeným maslom a utlačíme ich na dno a okraje formy (priemer 24 cm). Korpus vložíme do rúry predpiecť na cca 10-12 minút na 180 °C.
Jablká ošúpeme, zbavíme jadrovníka a nakrájame na plátky, ktoré v mise zmiešame so škoricou, cukrom a citrónovou šťavou. Plátky rozložíme na plech. Pečieme ich v predhriatej rúre na 200 °C cca 10-15 minút.
Mrvenička: Múku, cukor, škoricu, maslo a ovsené vločky vymiešame v robote s nadstavcom lopatka na mrveničku.
Náplň: Mascarpone vymiešame s kyslou smotanou, vanilkou a cukrom. Primiešame vajcia a nakoniec múku. Na korpus nanesieme polovicu náplne, pridáme polovicu jabĺk. Na ne nalejeme druhú polovicu náplne, pokryjeme druhou vrstvou jabĺk.